DOGAĐAJI KOJI SU OBELEŽILI ŠKOLSKU 2014-15. GODINU

 

Ministarstvo prosvete i sporta

Zavod za unapređenje obrazovanja i vaspitanja

Ekolоški sajt

Partner u učenju

   

27.01.2015. Školska slava Sv. Sava proslavljena tradicionalno je proslavljena u svečanom duhu. Sveća, slavski kolač, koljivo i vino bili su obavezan deo slavske atmosfere. Prigodan program učenika u kome su učestvovali učenici od prvog do osmog razreda dopireno je akademskom tonu. Službu koju je održao svešetnik pored kumova učenika osmog razreda, prisustvovali su učenici, direkotor škole Staša Velisavljev, nastavnici i roditelji.


Vrtić je imao važnog gosta koji je ostavio puno paketa ispod jelke, jedva smo čekali da se vratimo sa raspusta i otvorimo nove igračke!

30.12.2014. Deda Mraz je stigao i do nas. Podeljeni su paketići iz humanitarne organizacije ADRA učenicima od prvog do 4. razreda.

23.12.2014. Tradicionalan novogodišnji maskenbal je održan u holu škole, učestvovali su učenici od 1. do 8. razreda. Maske su bile kreativne i zanimljive. Žiri je imao težak zadatak i izabrao najmaštovitiju, najkreativniju i najkompletniju masku.

12.11.2014.Tematski dan “Mihajlo Pupin” poseta Idvoru


09.11.2014. Obrazovna radionica realizovana je za učenike petog razreda na temu saradnje među vršnjacima

08. 11. Obeležili smo dan prosvetnih radnika uz igru zamene uloga.

  05.11.2014. Održana je radionica u okviru projekta “Profesionalna orijentacija” za učenike osmog razreda
 

“U zdravom telu zdrav duh” to svi znaju, zato je u našoj školi organizovana nedelja posvećena sportu. Održan je turnir u stonom tenisu i fudbalu, trčali smo kros. Odigran je i večiti derbi, učesnici su bili učenici osmog razreda i nastavnici, predstavnici lokalne samouprave i predstavnci MUP-a.
 
 

 

 

Nedelju posevećenu deci obeležili smo uz moto “Svako dete srećnog lica krasi jedna porodica”. Crtali smo na betonu, išli na ekskurziju, skakali u džaku, nosili knjige ali na glavi, uživali u plodovima jeseni na velikom jesenjem vašaru, pričali  o porodici...

 
 
 
 
Rođendan škole proslavili smo 1. oktobra uz kreativne radionice i svečanu priredbu u kojoj su učestvovali mali i veliki đaci.
 
 
 
 
 

Predškolci u poseti kod pedagoga škole-druženje uz pesmu i crtanje.
 
 
 
Nagrade Mesne zajednice za učenike koji su ostvarili uspehe na takmičenjima.
 
 
   
 
Tel. 023 877 215, e-mail: osbotos@osbotos.edu.rs, Toze Markovića 77, 23243 Botoš